Zaułek wrocławski - Wójciak, Marian (1912-1967). ([Wrocław], 1953)
Przedstawia fragment budowli historycznego centrum Wrocławia.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora. Miejsce powstania według działalności autora. Data według datowanych prac autora z tej samej serii.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.; Wrocław (Polska) -- zabytki