Dom gotycki Nr 3 przy ul. Powroźniczej, elewacja podwórzowa / foto Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia kamienicę w gotyckim murze przy ul. Powroźniczej, widok z podwórza, ok. 1985 r.