Pierwsza biografia Masaryka - Kawalec, Krzysztof (1954- ).; Gruchała, Janusz (1949-2011). (1997)
Recenzja książki: Tomasz G. Masaryk / Janusz Gruchała. Wrocław, 1996.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.