Ex Libris carlo chiesa / eg. - Grabowski, Edward (1904-1966) ([wydawca nieznany], 1962)
Przedstawia dwie stojące postacie kobiece, napis u dołu: Ex Libris, na prawej krawędzi: carlo chiesa. Sygnatura autora w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.