Ex Libris carlo chiesa - Grabowski, Edward (1904-1966).; Chiesa, Carlo (1908-2003). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1962)
Przedstawia dwie stojące postacie kobiece, napis u dołu: Ex Libris, na prawej krawędzi: carlo chiesa. Sygnatura autora w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.