[Afisz. Incipit] Zawody bokserskie o mistrzostwo I Ligi Państwowej pomiędzy C.W.K.S. Warszawa - Kolejarz Gedania. ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o zawodach 18.03.1951 r. Wśród zawodników: Zygmunt Chychła.