[Afisz. Incipit] Zawody bokserskie o mistrzostwo I Ligi Państwowej pomiędzy C.W.K.S. Warszawa - Kolejarz Gedania. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o zawodach 18.03.1951 r. Wśród zawodników: Zygmunt Chychła.
Keywords: Boks -- Polska -- 1945-1990 -- druki ulotne; Boks; Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne