Ex Libris Dr. Jorge De Gouvêa H. Reyersbach. - Rey, Hans Augusto (1898-1977) (1933)
W kole na białym tle stylizowana postać Św. Jerzego zabijającego smoka, w otoku na czarnym tle napis: Ex Libris Dr. Jorge De Gouvêa. U dołu pod kompoz. wyryty napis: Medico Gratus Fecit H. Reyersbach 1933.