Ex L. F. Smažík / C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) ([wydawca nieznany], 1954)
Męska twarz z otwartymi ustami w wieńcu z kłosów zbóż, u dołu półkolisty napis: Ex L. F. Smažík. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora.