Danzig Langgarten. ([S. l. : s. n., 1895)
Przedstawia ul. Długie Ogrody, ok. 1900 roku, ujęcie od strony ul. Stągiewnej, widoczny kościół św. Barbary.
Data wg budowy k. poczt. i przedstawienia.
Fot. Gd.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe