William Andrew Paton : teoretyk reagujący na zmiany w otoczeniu gospodarczym / Katarzyna Bareja. - Bareja, Katarzyna
Zakres i treść: ogólna teoria rachunkowości Williama Andrew Patona, wycena w rachunkowości według Williama Andrew Patona.