William Andrew Paton : teoretyk reagujący na zmiany w otoczeniu gospodarczym - Bareja, Katarzyna (2015)
Zakres i treść: ogólna teoria rachunkowości Williama Andrew Patona, wycena w rachunkowości według Williama Andrew Patona.
Tyt. nagł.