Obiad pożegnalny / Mamert Stankiewicz. - Stankiewicz, Mamert (1889-1939) (Gdynia-Ameryka Linie Żeglugowe, 1936)
Menu pożegnalne z rejsu na M/S Piłsudski w sierpniu 1936 r. z podziękowaniem i pożegnaniem od kpt. Mamerta Stankiewicza.