[Afisz. Incipit] Baczność! Dnia 5 czerwca 1947 r. o godz. 2-ej p.p. ... odbedzie sie: Pierwsza Czerwcówka ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie z udziałem zespołu "Wicher", zorganizowanej przez Zawodową Straż Pożarną.