[Afisz. Incipit] Baczność! Dnia 5 czerwca 1947 r. o godz. 2-ej p.p. ... odbedzie sie: Pierwsza Czerwcówka ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie z udziałem zespołu "Wicher", zorganizowanej przez Zawodową Straż Pożarną.
Brak niektórych polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Straż pożarna -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.