[Afisz. Incipit] Poznaj las w dniu lasu 26.VI-1947. (Kościerzyna : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z programem obchodów 26.06.1947 r. Kościerzyna.
Keywords: Kościerzyna (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kościerzyna (Polska) -- 1945-1970 -- źródła