[Afisz. Incipit] Ogłoszenie na podstawie 43 Rozp. Min. Spraw Wew. ... - Sławiński, Stefan (polityka) ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o obowiązku zgłoszenia dokumentów - metryk, dowodów itp. 31.10.1947.