[Afisz. Incipit] Ogłoszenie na podstawie 43 Rozp. Min. Spraw Wew. ... - Sławiński, Stefan (polityka). (Lębork : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o obowiązku zgłoszenia dokumentów - metryk, dowodów itp. 31.10.1947.
Keywords: Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- źródła