Pogotowie lekarskie na konferencji sprawozdawczo-wyborczej PZPR w Domu Technika / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia personel pogotowia ratunkowego na konferencji sprawozdawczo-wyborczej PZPR w Domu Technika, 13 lutego 1978 roku.