Pogotowie lekarskie na konferencji sprawozdawczo-wyborczej PZPR w Domu Technika - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia personel pogotowia ratunkowego na konferencji sprawozdawczo-wyborczej PZPR w Domu Technika, 13 lutego 1978 roku.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczatki na rewersie.
Keywords: Pogotowie ratunkowe -- personel -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk