[Afisz. Incipit] 22 lipca 1960 III Zlot Młodzieży Powiatów Nadwiślańskich z okazji 550 rocznicy bitwy pod Grunwaldem, Tysiąclecia Państwa Polskiego i Dni Młodości w Malborku. ([wydawca nieznany], 1960)
Afisz z programem zlotu.