[Afisz. Incipit] 22 lipca 1960 III Zlot Młodzieży Powiatów Nadwiślańskich z okazji 550 rocznicy bitwy pod Grunwaldem, Tysiąclecia Państwa Polskiego i Dni Młodości w Malborku. (Malbork : [wydawca nieznany], 1960)
Afisz z programem zlotu.
Keywords: Sport -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.