Recital kompozytorski Halina Kubacz Dudzińska / Centralne Biuro Koncertowe. - Centralne Biuro Koncertowe (Sopot : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o koncercie, który miał miejsce w sopockim Grand Hotelu 17.12.1946 r.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Sopot -- 1945-1970.; Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- 1945-1970 -- plakaty; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- źródła