[Afisz. Incipit:] Druga Rewia Literacka z udziałem ... ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1938)
Afisz informujący o rewii 9 czerwca. Udział wzięli m.in. Samozwaniec, Gorecki, Estreicher.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Uniwersytet Jagielloński -- 1900-1945 -- druki ulotne; Afisze -- 1900-1945.