Temptation Night / Arpad Šalamon. - Šalamon, Arpad (1930- ). (2009)
Na szarym kwadracie umieszczono u góry jasne kółko - księżyc, poniżej ustawiono pionowo węższe i szersze czarne prostokąty. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i symbol techniki graficznej.