Ulica Długa, w czasie odbudowy - rusztowania (widok z Bramy Złotej) [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1954)
Przedstawia ul. Długą podczas odbudowy, po obu stronach ulicy widoczne rusztowania, w głębi Ratusz Głównego Miasta, 1954 r.