Dzień Chemika w Zakładach Fosforowych w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1969)
Przedstawia Dzień Chemika w nowo otwartych Gdańskich Zakładach Nawozów Fosforowych. Przemówienia i wręczanie odznaczeń przez Stanisława Kociołka, wiedzanie zakładu, 1969 roku.