[Afisz. Incipit] Z dniem 1 września b.r. w budynku Państwowej Średniej Szkoły Baletowej wznawia zajęcia Ognisko Baletowe ... ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o wznowieniu działalności ogniska baletowego pod kierownictwem artystycznym prof. Janiny Jarzynówny-Sobczak w Gdańsku-Wrzeszczu przy ul. Konopnickiej 13.