Aktualność życia kontemplacyjnego według wypowiedzi Urzędu Nauczycielskiego Kościoła ostatniego dwudziestolecia / Jan Bielecki. - Bielecki, Jan (1945- ).
1. Kontestacja życia kontemplacyjnego. 2. Aktualność życia kontemplacyjnego w naszych czasach.