[Afisz. Incipit] Dziedzictwo kulturalne narodu w wiedzę opartą o zasadę marksizmu ... (Kościerzyna : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz z hasłami propagandowymi.
Keywords: Propaganda -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.