[Afisz. Incipit] Zarządzenie na podstawie ustawy ... przymusowe szczepienie ochronne przeciwko ospie ... / Julian Cybulski. - Cybulski, Julian ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o szczepieniach ochronnych, wrzesień-październik 1955 r. w Gdańsku.