[Afisz. Incipit] Zarządzenie na podstawie ustawy ... przymusowe szczepienie ochronne przeciwko ospie ... - Cybulski, Julian (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o szczepieniach ochronnych, wrzesień-październik 1955 r. w Gdańsku.
Keywords: Ospa -- szczepienie -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.