[Afisz. Incipit] Uroczysty wieczór Mickiewiczowski ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o wieczorze z okazji 150. urodzin Adama Mickiewicza 17.02.1949 w sali Teatru Wybrzeże w Gdańsku.
Keywords: Mickiewicz, Adam -- (1798-1855) -- rocznice -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.