Gdynia Port w nocy - Uklejewski, Janusz (1925-2011).; Przedsiębiorstwo Upowszechniania Prasy i Książki "Ruch". ([Warszawa] : Biuro Wydawnicze RUCH, 1960)
Przedstawia port w Gdyni nocą, ok. 1964 r.
Miejsce wyd. wg działalności wydawcy, data wg przedstawienia. Aut. wg informacji od J. Uklejewskiego.