Kaszubskie ostoje obrazów / Dorota Folga-Januszewska ; opracowanie i wybór reprodukcji Dorota Folga-Januszewska, Błażej Ostoja-Lniski. - Folga-Januszewska, Dorota (1956- ).; Folga-Januszewska, Dorota (1956- ). (Bosz, 2019)
Album poświęcony twórczości dwóch artystów, ojca i syna - Włodzimierza i Błażeja Ostoja Lniskich.