Kaszubskie ostoje obrazów - Folga-Januszewska, Dorota (1956- ).; Ostoja-Lniski, Błażej (1974- ).; Ostoja-Lniski, Włodzimierz (1949-2024); Wydawnictwo Bosz. (Olszanica : Bosz, 2019)
Album poświęcony twórczości dwóch artystów, ojca i syna - Włodzimierza i Błażeja Ostoja Lniskich.
Bibliografia na stronach 190-191.
Keywords: Ostoja-Lniski, Błażej -- (1974- ) -- wydawnictwa ilustrowane; Ostoja-Lniski, Włodzimierz -- (1949-2024) -- wydawnictwa ilustrowane