[Afisz. Incipit] W niedzielę, 2 kwietnia 1950 r. o godz. 12.00 odbędzie się w Kościerzynie ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o uroczystym otwarciu wystawy kaszubskiej sztuki ludowej w Kościerzynie w Świetlicy Spółdzielców nad Gospodą Spółdzielczą, ul. Gdańska.