Exlibris J. M. Spoorenberg / J. Battermann. - Battermann, Johannes (1909-1999) ([wydawca nieznany], 1959)
Przedstawia hokeistę, u dołu napis: Exlibris J. M. Spoorenberg, niżej tarcza z literą S na tle flagi, na obramowaniu której napis: koninklijke hockey nederlandsche bond. Pod wyobrażeniem autograf artysty i data.