Międzynarodowy festiwal teatrów plenerowych i ulicznych : Gdańsk 05-13 lipca 97 r. ([wydawca nieznany], 1997)
Plakat pierwszego Międzynarodowego Festiwalu Teatrów Plenerowych i Ulicznych, który odbył się w Gdańsku w 1997 r. Na plakacie portret przedstawiający kobietę, klauna, maskę i okręt.