Wieczór lekkich piosenek z udziałem Olgi Didur. (Sopot : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o koncercie, który miał miejsce w sopockim Grand Hotelu 31.08.1946 r.
Keywords: Didur-Wiktorowa, Olga -- (1900-1963).; Życie muzyczne -- Polska -- Sopot -- 1945-1970.; Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne