[Afisz. Incipit:] W sobotę, dnia 29-go maja 1948 r. ... w sali św. Józefa w Tczewie odbędzie się sensacyjny towarzyski mecz bokserski pomiędzy K.K.S. "Gedania" Gdańsk - K.S. "Obuwianka" Tczew. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o meczu.