[Afisz. Incipit] Polski Związek B. Więźniów Politycznych w Lęborku dnia 7 lutego 1948 r. ... urządza na zakończenie karnawału "Noc Sewillską" ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zabawie.