Kazimierz nad Wisłą Spichrz - Katzer, Stanisław ([Gdańsk] : [nakładem własnym autora], 1960)
Przedstawia budynek spichlerza w Kazimierzu nad Wisłą.
Miejsce wydania według działalności autora. Poniżej kompozycji dopisane ołówkiem tytuł i sygnatura autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy