Ex Libris Harry Sjöström / Hans Mich. Bungter. - Bungter, Hans Michael (1896-1969) (1973)
Na skraju lasu ławka pod sosną, w lewym dolnym rogu tarcza z kwiatkiem, w prawym dolnym rogu monogram artysty. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Harry Sjöström. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.