Ex Libris Harry Sjöström - Bungter, Hans Michael (1896-1969).; Sjöström, Harry (1973)
Na skraju lasu ławka pod sosną, w lewym dolnym rogu tarcza z kwiatkiem, w prawym dolnym rogu monogram artysty. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Harry Sjöström. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem artysty. Data według inwentarza zbioru ekslibrisów PAN BG.
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 20 w