Wirnik do turbiny o mocy 360 MW budowany w Elblągu / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia wirnik do turbiny o mocy 360 MW budowany w Elblągu 1979 r.