[Afisz. Incipit] Rozporządzenie Starosty Powiatowego Kartuskiego z dnia 15 lutego 1949 . w sprawie ograniczeń w sprzedaży i wyszynku napojów alkoholowych / Bolesław Skręt. - Skręt, Bolesław ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz z treścią rozporządzenia.