[Afisz. Incipit] Rozporządzenie Starosty Powiatowego Kartuskiego z dnia 15 lutego 1949 . w sprawie ograniczeń w sprzedaży i wyszynku napojów alkoholowych - Skręt, Bolesław (Kartuzy : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz z treścią rozporządzenia.
Keywords: Alkohol -- produkcja i handel -- prawo -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kartuzy (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.