Delegacja Leningradu składa wieńce na Westerplatte / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia delegację Leningradu składającą wieńce pod pomnikiem Obrońców Wybrzeża na Westerplatte, 5 października 1977 rok.