Sehr geehrter Herr! Als eine der führendsten [...] / Gustav Molenda & Sohn. (s.n., 1924)
Druk reklamowy fabryki tekstylnej Gustav Molenda & Sohn w Biellsku informujący o ofercie w punktach sprzdaży w przedwojennym Gdańsku na Breitgasse 126 (Szeroka) oraz Langgasse 37 (Długa).